33 13 90 90 post@sorumtrevare.no

Team Ingebrigtsen pusser opp!

Team Ingebrigtsen pusser opp og bygger nytt. Her møter vi familien på ukjente trakter og i uvante situasjoner. Vi følger de i daglige utfordringer rundt rehabilitering/nybygg og hvor smart det er å snakke med fagfolk og bruke produkter av god kvalitet.

Boliger i dag blir mer og mer kompliserte, både bygningsteknisk og når det gjelder tekniske løsninger. Du kan selvsagt gjøre mye selv, men for en del arbeid kan det lønne seg å bruke fagfolk. Når du bruker fagfolk med god kompetanse er du sikker på at arbeidet utføres med god kvalitet og gjøres i henhold til lovverk og andre relevante standarder innen området arbeidet utføres. Det er spesielt viktig når det gjelder arbeider som berører tekniske og bærende konstruksjoner.

SE FILMENE NEDENFOR – Flere episoder kommer

Foto: NorDan

Gjert er positiv, men litt skeptisk til sønnens kunnskaper om oppussing

EPISODE 5

Filip sine fremtidsplaner innholdet skog, hus og jenter.
Se episode 5 av Team Ingebrigtsen pusser opp…

EPISODE 4

Jakob og Elisabeth er på vei opp til sin nye leilighet – for første gang!
Se episode 4 av Team Ingebrigtsen pusser opp…

EPISODE 3

Drømmene kan ingen ta fra deg. Henrik og Liva tar oss med til den nye tomten og forteller om sine planer. Se episode 3 av Team Ingebrigtsen pusser opp…

EPISODE 2

Nytt basseng eller ny terrassedør? Liker Gjert å bade? Kan du lære alt fra YouTube, Google og sånn? Se episode 2 av Team Gjertsen pusser opp…

EPISODE 1

En vanlig dag hos Henrik Ingebrigtsen. Der vinduer og dører skal skiftes, for så å selge boligen. Men Gjert er litt skeptisk til sønnens kunnskap om oppussing, verktøy og sånn…

Vinduer og dører – en viktig investering

Nye vinduer og dører er en viktig investering i produkter som skal vare i lang tid. NorDan leverer kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Planleggingen av vinduer og dører er noe av det viktigste en gjør i et bygg. Med markedets største produktspekter har NorDan akkurat det du trenger, og kan hjelpe deg med både lys, trivsel og sikkerhet.

Foto: NorDan

NorDan leverer kvalitetsprodukter skreddersydd dine behov

NorDan tar et stort ansvar med Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er NorDan stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte.

NorDan har lang erfaring med å levere både vinduer og dører til store prosjekter, både til nybygg og rehabilitering. Gjennom en årrekke har de bygget kompetanse som kommer kundene våre til gode. Markedsledende produkter og smidige prosesser gir deg løsninger som varer i generasjoner, og veiledning som hjelper deg med det du måtte lure på. Derfor sier NorDan at de leverer langt mer enn bare vinduer og dører.

Husk at investeringen man gjør skal vare så lenge som 40 til 60 år – og ofte enda lenger. Kvalitet, overflatebehandling, energieffektivitet og sikkerhet er viktige kriterier som spiller inn på valget.

NorDan er like opptatt av investeringen din som du er, og deres mål er at du skal være fornøyd med vinduene mange år framover.

Kilde: NorDan. Les mer om NorDan vinduer på nordan.no

Foto: NorDan

Veiledning får du hos forhandler

Alle våre forhandlere besitter egne håndverkere med lang erfaring og hvor ­kvalitet og tillit står i høysetet. Hos oss er det helt trygt å overlate ditt prosjekt, stort og smått, og du har kun et kontakt­ledd i videre dialog og opp­følging. Ta en prat med oss om dine behov, så ­finner vi beste løsninger for nettopp deg. Ta kontakt med oss HER.